Γενικές πληροφορίες

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το λογαριασμό σας, τον κωδικό πρόσβασης, την τιμολόγηση, ή αν έχετε ένα τεχνικό πρόβλημα, παρακαλώ επισκεφθείτε τις Συχνές Ερωτήσεις μας και σελίδες υποστήριξης.

Νέα σε CameraLux;

Καλώς ήρθατε στο CameraLux, το καλύτερο site για live κάμερες! Για CameraLux, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάμερες που διαθέτει ερασιτέχνες μοντέλα και σε πραγματικό πορνοστάρ, και μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί τους πάρα πολύ! Σε όλες τις συζητήσεις και τα βίντεο είναι live (εκτός και αν επιλέξετε μια προ-ηχογραφημένη εκπομπή). Μπορείτε να συνομιλήσετε με ένα πρότυπο, ή μπορείτε απλά να παρακολουθήσετε τα εκτελεί ιδιωτικό show για σας!

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις και λύσεις σε κοινά CameraLux προβλήματα. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να επικοινωνήστε με ζωντανή υποστήριξη πελατών μας με τις ερωτήσεις σας και τις ανησυχίες σας

Συχνές Ερωτήσεις

Καλώς ήρθατε στο CameraLux FAQ. Παραθέτουμε απαντήσεις σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε λύση στο πρόβλημά σας, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών για μια γρήγορη απάντηση.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Με Την Υποστήριξη Πελατών

Εάν η ερώτησή σας δεν έχει απαντηθεί εδώ, ή αν έχετε ένα τεχνικό πρόβλημα, τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο για να βοηθήσει.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΏΝ ΜΑΣ

Τιμολόγηση Πελατών Υπηρεσίες

Προσφέρουμε διακριτική τιμολόγηση για τους πελάτες μας. Θα πρέπει να αποφασίσετε να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε από τις επισημαίνονται σαφώς πληρωμένες υπηρεσίες σας λογαριασμού, θα εμφανιστεί ένα από τα ακόλουθα:

  • Epoch.com*cameralux
  • SEGPAY*LUX
  • CCBILL.COM
  • Conteudo1u2wn3
  • WirecardLUX

Epoch Υποστήριξης Σε Θέματα Χρέωσης

Παρακαλούμε επισκεφθείτε http://www.epoch.com

SEGPAY Υποστήριξης σε θέματα Χρέωσης

Παρακαλούμε επισκεφθείτε https://cs.segpay.com/