Γιατί δεν είναι το δικό μου δώρο κάρτα είναι αποδεκτή;

Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το δώρο σας κάρτα δεν είναι αποδεκτή.

 

  • Το δώρο σας κάρτα δεν είναι από το κατάστημα βρίσκεται επί του παρόντος συνεργάζεται με PayGarden. Αν η κάρτα αγοράστηκε από μια διεθνής εταιρεία λιανικής πώλησης, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα λειτουργήσει, όπως PayGarden δέχεται ΗΠΑ-με βάση τους λιανοπωλητές μόνο, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις επιλέξτε.
  • Το gift card είναι μια προπληρωμένη MasterCard ή Visa. Αν και prepaid Visa και η MasterCard είναι συχνά σκεφτεί ως δώρο κάρτες, στην πραγματικότητα, οι προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες. Αν η κάρτα που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε βρίσκεται σε μια Visa ή MasterCard, οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα γίνει δεκτή.
  • Δεν εισαγάγετε τον πλήρη αριθμό PIN. Μερικές κάρτες μπορεί να σας ζητήσει να σβήσω την φύλλων αλουμινίου για το δώρο σας κάρτας και εισάγετε το PIN.
  • Η κάρτα δώρο ήρθε από μια κάρτα δώρο σε απευθείας σύνδεση αγορά. PayGarden συνήθως δεν δέχεται κάρτες δώρων από το τρίτο δώρο κάρτα παροχής υπηρεσιών, όπως plasticjungle.com, raise.com, cardpool.com, giftcardgranny.com, μεταξύ άλλων.
  • Η δωροκάρτα δεν έχουν υψηλό αρκετό υπόλοιπο για να καλύψει την αγορά που έχετε επιλέξει. Να θυμάστε ότι PayGarden χρεώνει κάποια προμήθεια, έτσι ώστε ακόμη και αν το υπόλοιπο της κάρτας δώρου είναι αρκετή για να καλύψει την αγορά που έχετε επιλέξει, η επιτροπή τέλος πρέπει ακόμα να ληφθούν υπόψη.