Τι είναι Cameralux 1

Cameralux είναι μια ζωντανή ενηλίκων βίντεο chat site που χαρακτηρίζει χιλιάδες γνήσια ερασιτέχνες ερμηνευτές εκπέμπει ζωντανά από τα σπίτια τους. Σε κάθε δεδομένη στιγμή, υπάρχουν πάνω από 1.000 μοντέλα και καλλιτέχνες streaming live σε δωρεάν chat και ιδιωτική συνομιλία. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλα τα μοντέλα στην αρχική σελίδα ή να επιλέξετε από μια σειρά από κατηγορίες για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε!

Sharing_images_cameralux_home

CameraLux είναι ένα ενήλικο περιεχόμενο της ιστοσελίδας , παρέχοντας ζωντανή κάμερα παραστάσεις camgirls, camboys, ζευγάρια και συχνά με σκηνές γυμνού και τη σεξουαλική δραστηριότητα, που κυμαίνονται από το στριπτίζ και βρώμικο μιλήσουμε για τον αυνανισμό με ερωτικά παιχνίδια. Όλοι οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο γενικό chat rooms, τα μοντέλα μπορούν να κερδίσουν χρήματα σε ιδιωτικές παραστάσεις, και να πάρει συμβουλές από τους εγγεγραμμένους χρήστες. CameraLuxCams ήταν μία από τις πρώτες περιοχές να εφαρμόσουν ένα σύστημα ασφαλείας HTTPS.

Cameralux είναι ένα δίκτυο σε απευθείας σύνδεση βίντεο που συνδέει τους άνδρες και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο μέσω συνομιλίες βίντεο, υψηλή ταχύτητα, με την υποστήριξη ήχου συνολικά.

Σε αντίθεση με άλλα ζωντανά βίντεο ενηλίκων chat sites, σε Cameralux μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση και να συνομιλήσετε με τα μοντέλα μας σε δωρεάν chat, χωρίς καν τη δημιουργία ενός λογαριασμού. Κάθε μοντέλο με το "σε απευθείας Σύνδεση με Δωρεάν Chat" κάτω από τα screenshot είναι διαθέσιμα για να συνομιλήσετε με και να δείτε για όλους τους χρήστες της ιστοσελίδας. Ωστόσο, η δημιουργία ενός λογαριασμού με Cameralux παρέχει πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα να συνομιλήσετε με τους καλλιτέχνες σε ιδιωτική συνομιλία, ενεργοποιήστε τη webcam σας, ώστε ερμηνευτές μπορεί να δει, να τεθεί σε private one-on-one δείχνει, να στείλετε τα δώρα, λειτουργία πλήρους οθόνης και πολλά άλλα.

Στόχος μας στο Cameralux είναι να κάνει adult video chat τόσο απλή και ευχάριστη, όπως δυνατό. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε σχεδιάσει την ιστοσελίδα μας για να είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη και να χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα servers διαθέσιμα να αυξήσουν τις συνδέσεις και webcam απόδοση με τα μοντέλα. Είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε πόσο εύκολο είναι να γνωρίσουν ένα από τα πολλά όμορφα καλλιτέχνες!

Αποκλειστικά Χαρακτηριστικά

Υπάρχουν πολλά αποκλειστικά χαρακτηριστικά που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για Cameralux, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσει την εμπειρία σας. Αυτές περιλαμβάνουν:

  • Απεριόριστο χρόνο σε δωρεάν chat χωρίς δημιουργία λογαριασμού
  • Πλήρη και ολοκληρωμένα προφίλ για όλους τους καλλιτέχνες και μοντέλα
  • Photo gallery τμήμα για όλους τους καλλιτέχνες και μοντέλα
  • Εύκολη πλοήγηση με ερμηνευτές σε απευθείας σύνδεση επισημανθεί και εκτεταμένη λίστα κατηγορίας
  • Εγγραφή για δωρεάν και να αποκτήσουν την ικανότητα να κάνει chat και το ποσοστό καλλιτέχνες και μοντέλα
  • Αγοράζετε μάρκες, για να ανατρέψει, δώρο, και εισάγετε ιδιωτική συνομιλία
  • Εκπομπή δική σας webcam για μια πραγματικά οικεία one-on-one εμπειρία
  • Δυνατότητα να συνομιλήσετε σε λειτουργία πλήρους οθόνης

Προστασία και το Απόρρητο

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για μας στο Cameralux από την προστασία και το απόρρητο των χρηστών μας και τα μέλη. Εμείς δεν πουλήσετε ή να ανταλλάξετε προσωπικές πληροφορίες σας σε τρίτους. Όταν δημιουργείτε ένα λογαριασμό στο Cameralux, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι ασφαλείς.

Έχουμε, επίσης, την προστασία των οικονομικών πληροφοριών σας από την εφαρμογή SSL (Secure Socket Layer), μια ισχυρή μορφή κρυπτογράφησης, κατά τη διάρκεια όλων των συναλλαγών. Όταν κάνετε μια αγορά σε Cameralux, ψάξτε για τα κλειστά σύμβολο κλειδώματος δίπλα από την διεύθυνση της ιστοσελίδας στο πρόγραμμα περιήγησης σας. Αυτό υποδεικνύει ότι οι πληροφορίες που εισάγετε είναι ασφαλή και η συναλλαγή είναι κρυπτογραφημένη για την προστασία σας.

Για να εξασφαλίσει τα προσωπικά σας και οικονομικές πληροφορίες σας παραμένουν προστατευμένα, ποτέ μην δώσεις λεπτομέρειες, ενώ σε ένα από τα chat rooms. Οι καλλιτέχνες και τα μοντέλα δεν πρέπει ποτέ να ρωτήσω για τις προσωπικές σας ή οικονομικές σας πληροφορίες, όπως πληρώνονται μέσω του συστήματός μας. Αν ένας καλλιτέχνης ζητάει πληρωμή έξω από το σύστημά μας, θα πρέπει να αναφέρετε τον ερμηνευτή να μας άμεσα.Εξυπηρέτηση Πελατών

Είμαστε πάντα προσπαθούν να είναι η καλύτερη ενηλίκων live cam site σε απευθείας σύνδεση και μου αρέσει να ακούω σχόλια από τα μέλη μας. Αν έχετε οποιεσδήποτε ιδέες, προτάσεις, σχόλια, ή προβλήματα, αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη 24/7. Απλά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας με το όνομά σας, το email, θέμα και μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας για πρώτη φορά, θα έχετε μόνο τα δικαιώματα τους επισκέπτες. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θα συνδεθείτε σε ένα δωμάτιο συνομιλίας, έχετε ένα τυχαίο παρατσούκλι "Guest9505".

Δυστυχώς, οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να συνομιλήσετε το προφανές πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε δωρεάν. Μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για επαλήθευση. Το όνομα χρήστη θα γίνει το ψευδώνυμό σας. Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να το αλλάξετε με άλλο όνομα. Αυτή θα είναι η συμμετοχή σας ελεύθερη ζωή για να Cameralux, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να επανέλθει οποιαδήποτε στιγμή θέλετε

Μόλις έχετε πρόσβαση σε δωρεάν λογαριασμό σας, θα έχετε πρόσβαση σε πολλές πηγές. Ζητάμε την εγγραφή σας, ώστε να μπορούμε να διατηρήσετε μια φιλική κοινότητα.