Πώς λειτουργεί

CameraLux Κάμερες είναι μια ιστοσελίδα ενηλίκων , παρέχοντας ζωντανή κάμερα παραστάσεις από camgirls, camboys και ζευγάρια που συνήθως χαρακτηρίζει την γύμνια και την σεξουαλική δραστηριότητα που κυμαίνονται από το στριπτίζ και βρώμικο μιλήσουμε για τον αυνανισμό με ερωτικά παιχνίδια. Όλοι οι επισκέπτες είναι σε θέση να ενταχθούν γενική chat rooms, ενώ τα μοντέλα μπορούν να κερδίσουν χρήματα σε ιδιωτικές παραστάσεις και να πάρει συμβουλές από τους εγγεγραμμένους χρήστες. CameraLuxCams ήταν ένα από τα πρώτα κορυφαίες ιστοσελίδες για να εφαρμόσει HTTPS ασφαλείας.

Sharing_images_cameralux_home

Έννοιες της Webcamming

Το site: CameraLuxCams είναι ένα ελεύθερο να χρησιμοποιήσει κάμερα ενηλίκων ιστοσελίδα που προσφέρει στους χρήστες εγγεγραμμένους και guest ίδιοι – την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε πραγματικό webcam αστέρια εκτέλεση σε μια σειρά adults only live chat δείχνει.

Τα Μοντέλα : Camgirl (Cam-κορίτσι, chat μοντέλο, ή cam-πόρνη) είναι μια διαδικτυακή όρος για τις γυναίκες που εμφανίζονται στις κάμερες. Η λέξη χρησιμοποιείται για τις γυναίκες που κερδίζουν χρήματα από την εκπομπή, διασκεδαστικό, και την εκτέλεση στις κάμερες είτε από σπίτια ή γκαρσονιέρες.

Τι είναι εκκέντρου και τι παίρνει για να είναι ένα μοντέλο κάμερας; Αν έχεις τον έλεγχο αυτό έξω, μπορεί να έχετε μια ιδέα του τι συνεπάγεται και μάλλον θα θέλεις να μάθεις περισσότερα. Διαβάστε σχετικά!

Η Διαδικασία : Εκκέντρου ή (web εκκέντρου), την εγγραφή σε μια ιστοσελίδα ενηλίκων, όπως CameraLux και μετάδοση webcam σας, ενώ συνήθως κάνω κάτι σεξουαλικό, όπως πειράγματα, στριπτίζ, πλήρης-στο να αυνανίζεται και να πάρει φιλοδώρημα μάρκες από αυτά που βλέπουν. Ωστόσο, υπάρχει ΤΌΣΟ πολύ περισσότερο σε αυτό από αυτό! Μπορείτε ακόμη και να είναι μια απολύτως μη-γυμνό μοντέλο, αν αυτό είναι ό, τι θέλετε. Υπάρχει μια τεράστια ποσότητα και ποικιλία από τοποθεσίες cam εκεί έξω αυτή τη στιγμή και όλα έχουν τη δική τους "κουλτούρα", τους κανόνες, και τα πράγματα που τους διακρίνει.

Cameralux_black_background

Το Cameralux άνοιγμα της σελίδας του site είναι φιλόξενο και ζεστό. Είναι πάντα μια καλή αρχή.

Η αριστερή στήλη είναι αφιερωμένη επιτρέποντας στους χρήστες την ευκαιρία να περιορίσετε τα διαθέσιμα δωρεάν κάμερες, που μπορούν να δουν. Οι παράμετροι του φίλτρου βασίζονται γύρω ενηλίκων chat προτιμήσεις, όσον αφορά τον τύπο σώματος, την ηλικία, την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά τους τύπους δραστηριότητας. Η λίστα είναι μεγάλη και μπορεί να ικανοποιήσει σχεδόν όλες τις καθημερινές συστροφές ότι οι άνθρωποι θα περιμένατε να βρείτε σε έναν ιστοχώρο θέση να εξυπηρετήσει αυτό τον εξειδικευμένο τομέα των ενηλίκων κάμερες βιομηχανία. Δίπλα σε κάθε επιλογή φίλτρου στο site λέει, επίσης, τους χρήστες ακριβώς πόσα ενεργά σε απευθείας σύνδεση κάμερες ενηλίκων υπάρχουν εντός της συγκεκριμένης παραμέτρου.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ των δύο φύλων, τις κατηγορίες και τα Φίλτρα για να finetune του/της αναζήτησης.

Πλοήγηση στην αριστερή πλευρά Μπαρ

Μια Καταπληκτική Ποικιλία των Γλωσσών

Το κύριο τμήμα της αρχικής σελίδας είναι όπου η πραγματική δράση μπορεί να βρεθεί. Υπάρχουν απευθείας συνδέσεις με όλες τις ενεργές κάμερες, μέσω ενεργή το στιγμιότυπο της σχετικής μοντέλα σε δράση. Μαζί με την εικόνα, οι χρήστες εμφανίζονται οι γλώσσες του μοντέλου και το βίντεο chat room, αυτός/αυτή είναι σε λειτουργία και ένα μικρό teaser που γράφτηκε από το μοντέλο. Αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Στο πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα, μπορείτε να ρυθμίσετε τη γλώσσα της ιστοσελίδας, επιλέγοντας από 13 διαφορετικές γλώσσες, το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό!

 • Δανική
 • Ολλανδικά
 • Αγγλικά
 • Γαλλικά
 • Γερμανικά
 • Ιταλικά
 • Ιαπωνικά
 • Κορέας
 • Νορβηγικά
 • Πορτογαλικά
 • Ισπανικά
 • Suomi
 • Σουηδικά

Τι Είδους Ενηλίκων Chat Διασκέδαση Δεν CameraLux Κάμερες Προσφέρουν

Ένα σημαντικό ερώτημα, που έχει να γίνει από οποιαδήποτε τέτοια ιστοσελίδα cam είναι " τι έχουν να προσφέρουν;".

Με χιλιάδες ενεργούς cam μέλη και με περίπου 1000 κάμερες ταυτόχρονα, η επιλογή είναι τεράστια. Την εξάπλωση σε όλη την διαθέσιμη φίλτρα κυμαίνεται από δίκλινα σε τρίκλινα ψηφία, αλλά πάντα υπάρχει κάποιος για τον καθένα. Η ελεύθερη συζήτηση περιορίζεται μόνο από τα μοντέλα τους. Είναι σε θέση να δείξει ή να μην δείξει τι θέλουν ή αισθάνονται άνετα με. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κύριος στόχος είναι να δελεάσει τους βουλευτές που καταβάλλονται σε ιδιωτικές παραστάσεις, οπότε μην περιμένετε πλήρη παραστάσεις για δωρεάν. Ακόμα και ενηλίκων chat cam αστέρια στο CameraLuxCams πρέπει να κερδίσουν τα χρήματά τους.

Κάθε ένα από τα μοντέλα προσφέρουν μια ποικιλία από παραστάσεις.

 • Δωρεάν Chat
 • Ιδιωτική Συνομιλία – ένα στο ένα καταβάλλονται για chat, που επιτρέπει στους χρήστες προσωπικό χρόνο με τα μοντέλα. Τι συμβαίνει μέσα σε private chat είναι αυστηρά έως και τις προσωπικές ελευθερίες του μοντέλου. Υπάρχουν ορισμένες υπηρεσίες που κάποιοι θα προβλέπουν ότι οι άλλοι δεν θα. Είναι γενικά συνιστάται να κατανοήσουν τα όρια και όρια, πριν ιδιωτικό show ξεκινά.
 • Ηδονοβλεψίας Δείχνει αυτά είναι δείχνει τρέξει σε περίπου το ένα τρίτο από το πριβέ σόου του κόστους για το μοντέλο, και να επιτρέψει σε σας για να παρακολουθήσουν ένα άλλο μελών ιδιωτικό show με το μοντέλο. Δεν μπορείς να μιλάς, μόνο να παρακολουθήσουν, όπως η διασκέδαση θα συμβεί πριν από τα μάτια σας. Δεν δείχνει ή μοντέλα επιτρέπουν αυτό, αλλά είναι ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό γνώρισμα, όταν είναι διαθέσιμα.
 • Η ομάδα Δείχνει απαιτεί τρία ή περισσότερα μέλη και είναι μια χαμηλού κόστους έκδοση του ιδιωτικό show. Ισχύουν οι ίδιοι κανόνες, μόνο τα μοντέλα προσοχή είναι κοινά μεταξύ των τριών χρήστες. Οι χρήστες μπορούν να αφήσουν όπως τους αρέσει, και η παράσταση θα τελειώσει όταν όλοι οι χρήστες έχουν ικανοποιηθεί και τελείωσε η σχέση τους με την απόδοση της ομάδας. Το κόστος είναι 8 κουπόνια για ένα λεπτό και είναι κάπως μικρότερος από το ένα ένα σε μια ιδιωτική συνομιλία.
Δωρεάν Video Chat Session

Άλλα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας περιλαμβάνουν:

 • Κάμερες
 • Ερασιτεχνικό Βίντεο
 • FAQ
 • Top 30 δωρεάν κάμερες μοντέλα της εβδομάδας
 • Cashback ευκαιρίες – Αυτό είναι μια συνεχής προώθηση της ιστοσελίδας που επιβραβεύει το πιο συχνοί χρήστες. Κάθε μέρα τα κορυφαία πέντε χρήστες θα επιλέγονται με βάση το πόσο έχουν επενδύσει στην περιοχή εκείνη την ημέρα.
 • Δωρεάν Μάρκες – αυτό είναι ένα σημάδι επάνω στο link που διαφημίζει το γεγονός ότι μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν κουπόνια απλά με την εγγραφή σας για την ένταξη.

Cameralux Αρχική Σελίδα

Πόσο Κάνει ένας Ενήλικας Web Cam Show Κόστος

Όπως και με όλα τα άλλα ενήλικα τοποθεσίες cam, υπάρχει μια βασική ελεύθερη ενηλίκων chat επιλογές, αλλά δωρεάν video chat πάρει μόνο μέχρι τώρα. Για να παρακολουθήσετε ιδιωτικές παραστάσεις, μάρκες που απαιτούνται. Κουπόνια είναι ένα εικονικό νόμισμα που μπορεί να δαπανηθεί για την περιοχή. Κουπόνια μπορούν να αγοραστούν σε διάφορα δόγματα και μέσω διαφόρων μεθόδων πληρωμής. Υπάρχουν διαφορετικές μετρητά : token τιμές γι ' αυτό είναι σκόπιμο για άλλη μια φορά για την έρευνα τις επιλογές σας πριν από την αγορά.

Χρεωστικές/Πιστωτικές Κάρτες: Τα περισσότερα πρότυπα τεχνική αγορών. Αυτή είναι και η μέθοδος πληρωμής που προσφέρει ο μεγάλος αριθμός των πακέτων κουπονιού:

 • 15 Μάρκες για $1.99
 • 40 Μάρκες για $4,99
 • 90 Μάρκες για $9.99
 • 250 Μάρκες για $24.99
 • 525 Μάρκες για $49.99
 • 705 Μάρκες για $65.00
 • 835 Μάρκες για $74.99

Τράπεζα / Wire transfers Αυτό απαιτεί μια ελάχιστη κατάθεση $50 (555 tokens) και οτιδήποτε πάνω από αυτό το ποσό χρεώνεται με $0.09 ανά δείγμα.

SMS Αγορές από την Αγορά credits μέσω μηνύματος κειμένου είναι μια βιώσιμη και άμεση επιλογή που σημαίνει ότι δεν έχετε να ανησυχείτε για έχοντας αρκετό υπόλοιπο στον λογαριασμό σας για μια καλή στιγμή. Αλλά σημειώστε ότι ανάλογα με την τοποθεσία σας, SMS κουπόνια θα μπορούσε να κοστίσει από $0.19 $0.72 ανά δείγμα, καθιστώντας το λιγότερο preferrable επιλογή από μακριά!

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να αγοράσετε μάρκες με PayPal για CameraLuxCams.

CameraLuxCams Κόστος ανά Δείγμα με τη Μέθοδο Πληρωμής
Μέθοδος Πληρωμής Μάρκες Κόστος Κόστος ανά Δείγμα
Πιστωτική Κάρτα 15 $1.99           $0.133
Πιστωτική Κάρτα 40 $4.99           $0.125
Πιστωτική Κάρτα 90 $9.99           $0.111
Πιστωτική Κάρτα 250 $24.99           $0.100
Πιστωτική Κάρτα 525 $49.99           $0.095
Πιστωτική Κάρτα 705 $65.00           $0.092
Πιστωτική Κάρτα 835 $74.99           $0.090 [BEST VALUE!]
Τράπεζα / Wire Transfer 555+ $50+           $0.090 [BEST VALUE!]
SMS 10 $1.92           $0.192 [ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΤΙΜΉ!]
 

Αγορά Μαρκών Οθόνη

Τα κουπόνια μπορούν να δαπανηθούν σε ιδιωτικές παραστάσεις ή βλέποντας ηχογραφημένες εκπομπές, ή να υποβληθεί σε μοντέλα όπως συμβουλές. Συμβουλές μπορεί να δοθεί σε οποιοδήποτε πρότυπο ανά πάσα στιγμή. Είναι σαν ένα ευχαριστώ μετά ιδιωτικό show, σε αντάλλαγμα για μια απάντηση σε ένα αίτημα σε δωρεάν chat ή απλά ως μια πράξη καθαρής καλοσύνη.

Όλα οι τιμές είναι λογικές και το δείχνει ότι τα μοντέλα που παρέχουν είναι η:

 • Κατάσκοπος Συνομιλία κοστίζει 7 μονάδες/λεπτό
 • Ομάδα Συνομιλίας κοστίζει 15 μονάδες/λεπτό (για κάθε συμμετέχοντα στην ομάδα)
 • Ιδιωτική Συνομιλία κόστος 30 μονάδες/λεπτό

Που σημαίνει ότι αν έχετε αγοράσει το καλύτερο πακέτο αξίας, αυτά είναι το πραγματικό κόστος ανά λεπτό:

Chat Τύπος Κόστος ανά Λεπτό
Spy $0.63
Ομάδα $1.35
Ιδιωτικό $2.69

FAQ & Πρόσβαση στην Υποστήριξη Πελατών

Εκτός από την κύρια διαμονή του site, το δωρεάν κάμερες και διασκεδαστικό ενηλίκων chat, υπάρχει, επίσης, αναλυτικές τμήμα FAQ που απαντά σε μια σειρά από ερωτήσεις που θα ήταν αρκετή για να ικανοποιήσει σχεδόν οποιαδήποτε γενική χρήστη ερώτηση που μπορεί να προκύψουν. Από την πρώτη στιγμή τους επισκέπτες και την εμπειρία των μελών που αναζητούν να ενισχύσουν την χρήση της ιστοσελίδας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το FAQ είναι διαθέσιμο από την κορυφή μπαρ μόνο αν είστε συνδεδεμένοι. Όταν συνδέεστε σε συχνές ερωτήσεις "FAQ" Αλλάζει σε "Τιμές" και "Αγοράσετε Μάρκες":

Κεφαλίδα της ιστοσελίδας με Συνδεθείτε / εγγραφείτε

Εκτός από το FAQ, στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας, όπου μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με το τμήμα υποστήριξης πελατών και, επίσης, σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέποντας στα μέλη του την ευκαιρία για την προώθηση της ιστοσελίδα στο προφίλ βρίσκονται επίσης εδώ. Η σελίδα υποστήριξης πελατών προσφέρει μια online φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά επίσης μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου. Περιλαμβάνονται επίσης απευθείας συνδέσεις με τα δύο κύρια επαλήθευση της πληρωμής των υπηρεσιών που η ιστοσελίδα λειτουργεί με την Εποχή και SegPay. Στην κορυφή του ότι, υπάρχει ακόμη και ένα όνομα Skype που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την άμεση πραγματικό χρόνο τις απαντήσεις. Είναι μια περικοπή πάνω από πολλά από τα άλλα sites κάμερα πελατών υποστήριξη εκεί έξω και είναι ένα σημαντικό όφελος του CameraLuxCams.

png" alt="" />

Pop up για να συνδέομαι

Υποσέλιδο

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλες τις επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το site, όπως και οι προφορικές Γλώσσες, Υπηρεσίες Πελατών, Πώς να κάνει τα χρήματα ως θυγατρική ή ένα Στούντιο και ένα Κοινωνικό Δίκτυο.

Υποστήριξης & Κοινωνικής Επιλογές - Κάτω μέρος της Σελίδας

Οφέλη της Cameralux

 • Εύκολο να Περιηγηθείτε το site
 • Μεγάλη ποικιλία από γλώσσες
 • Δεν υπάρχουν live cam lag
 • Καλή σειρά των δοντιών
 • Λογικές τιμές ιδιωτικές παραστάσεις
 • Το διασκεδαστικό δωρεάν chat λειτουργίες
 • Ανατροπή επιλογές
 • Πολλές επιλογές πληρωμής και πιστωτικά μεγέθη συσκευασίας για να επιλέξουν από

 • Χιλιάδες ΖΩΝΤΑΝΆ Γυμνές Γυναίκες έτοιμο να σας παρακαλώ 24 ώρες την ημέρα.
 • Πάρτε το αγαπημένο σας κορίτσια των ΙΔΙΩΤΙΚΏΝ 1-on-1 chat για επιπλέον διασκέδαση ;)
 • Έχω μια κάμερα; Αν θέλετε, μπορείτε να έχετε το ρολόι σας πάρα πολύ. Πολλή διασκέδαση.
 • Απολαύστε ΔΩΡΕΆΝ live nude δείχνει από όλα τα κορίτσια.
 • Έρθετε σε άμεση επαφή με τα αγαπημένα σας μοντέλα με instant messenger.
 • Απολαύστε το LIVE mobile ιστοσελίδα.