Goldshow θα αυξήσει την κυκλοφορία σας και να σας κάνει περισσότερα χρήματα.

Χρυσό Παράσταση είναι ένα εργαλείο διαθέσιμο για CAMERALUX ΜΟΝΤΈΛΑ που έχουν εικονικά δωμάτια. Μέσα από τα ΜΟΝΤΈΛΑ θα είναι σε θέση να αλληλεπιδρούν με πολλούς χρήστες της ιστοσελίδας μέσω βίντεο, ταυτόχρονα. Η λειτουργία είναι απλή. Το ΜΟΝΤΈΛΟ που χρησιμοποιεί το Χρυσό Δείξει το εργαλείο θα πρέπει αναγνώριση στο εικονικό δωμάτιο σας. Κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα, ο χρήστης θα πρέπει να γνωρίζετε το ΜΟΝΤΈΛΟ πρόταση, με όλες τις λεπτομέρειες της παρουσίασης, όπως ώρα έναρξης, τη διάρκεια, την επιθυμητή τιμή και την ελάχιστη προσφορά.

Οι πελάτες μπορούν να δώσουν $50, $100, $1,000 + δολάρια για να βοηθήσει να χρηματοδοτήσει το αγαπημένο σου κορίτσι / τα αγόρια webcamming. Σε αντάλλαγμα, θα πάρετε ένα μικρό μερίδιο μετοχών της web cam σας μοντελοποίησης. Χρυσό Παράσταση είναι μια crowdfunding για τον ενήλικο έργα.

Οι πελάτες που ενδιαφέρονται για την αλληλεπίδραση με το ΜΟΝΤΈΛΟ θα είναι σε θέση να υποβάλουν προσφορά (τηρούνται τα ελάχιστα που προβλέπονται και με την προϋπόθεση ότι έχουν πιστωτική τους CAMERALUX λογαριασμό). Μόλις η επιθυμητή τιμή έχει επιτευχθεί, η παρουσίαση θα πρέπει να επιβεβαιωθεί (θα είναι δυνατόν να παρακολουθήσετε τον αριθμό των προσφορών γίνεται σε πραγματικό χρόνο) σε προκαθορισμένο χρόνο. Ένα crowdfund σύστημα.

Αν το ποσό που επιθυμείτε από το ΠΡΌΤΥΠΟ δεν έχει επιτευχθεί μέχρι την προγραμματισμένη ώρα για την έναρξη της παρουσίασης, θα ακυρωθεί αυτόματα και οι συντελεστές που χρησιμοποιούνται από τους χρήστες για την υποβολή προσφορών επιστρέφονται στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εάν υπάρχει αποτυχία στη σύνδεση μεταξύ του ΜΟΝΤΈΛΟΥ και των χρηστών, που προκαλούνται από τεχνικά προβλήματα, που δεν προκαλούνται από το CAMERALUX πλατφόρμα, αφού η παρουσίαση έχει ξεκινήσει, από τις πιστώσεις που χρησιμοποιούνται δεν θα πρέπει να επιστραφεί ή να επιστραφεί. Η πίστωση θα είναι μέρος του προτύπου λογαριασμό του κατόχου των αντίστοιχων εικονικό δωμάτιο. Αν ο χρήστης που είχε η σύνδεσή σας διακοπεί μπορεί να αποκαταστήσει κατά τη διάρκεια της Μοντέλα είναι η παρουσίαση, η αλληλεπίδραση μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το καθιερωμένο τέλος.

Ένα είδος του show προπληρωμένη από τα μέλη, αντί να πληρώνουν ανά λεπτό.

Κατά τη διάρκεια της συλλογής για το Χρυσό οι χρήστες θα είναι σε θέση να ελεύθερα να καλέσετε με το ΜΟΝΤΈΛΟ. Μετά την συλλογή έχει ολοκληρωθεί, μόνο οι χρήστες που συνέβαλαν με την ελάχιστη ποσόστωση μπορούν να αλληλεπιδρούν και να καλέσετε με το ΜΟΝΤΈΛΟ, και οι άλλοι είναι κλειστοί για την αλληλεπίδραση.

  • Τι θα κάνω: το Κείμενο που θα εμφανιστεί στην κορυφή του χρήστη συνομιλίας, παρακινήσετε να αγοράσουν ΧΡΥΣΌ σας Δείχνουν την απόδοση. Αυτό θα εμφανιστεί κατά τα προκαταρκτικά, καθώς και σε χρήστες εκτός του απόδοση μόλις αρχίσει.
  • ΧΡΥΣΌ Ζήτησε: Το συνολικό ποσό που θέλετε να συλλέγονται από όλους τους χρήστες, προκειμένου να ξεκινήσει την απόδοσή σας.
  • Ελάχιστο Buy-In: Το ποσό που θέλετε κάθε χρήστη να συμβάλει να είναι σε θέση να δείτε την παράσταση. Μπορείτε να ορίσετε αυτήν την τιμή "0" ΜΌΝΟ αν το κάνεις μη ρητή παράσταση. Αν το ελάχιστο buy in έχει οριστεί στο "0", όλοι στο chat σας, θα δείτε τις επιδόσεις σας, καθώς θα παραμείνει στην επισκεπτών chat.
  • Λεπτά θα Το Κάνω: Μόλις η παράσταση ξεκινά, αυτό είναι πόσο καιρό πρέπει να διαρκέσει. Μια φορά μια παράσταση αίτημα έχει αρχίσει, θα πρέπει να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί η απόδοση για να κερδίσετε το ΧΡΥΣΌ δεσμεύτηκε προς την εκπομπή σου. Αν η παράσταση τελειώνει νωρίς, όλο το ΧΡΥΣΌ που κέρδισε θα καταπέσει.
  • Λεπτά για το Γκολ: Αυτό είναι το ποσό του χρόνου που μπορείτε να καθορίσετε για τους επισκέπτες σας να υποσχεθώ ακροατήριο ΧΡΥΣΌ για να φτάσει το ζητούμενο ποσό ΧΡΥΣΟΎ για να ξεκινήσετε την απόδοσή σας. Η παράσταση θα αρχίσει όταν λήξει ο χρόνος και ο στόχος έχει επιτευχθεί. Αν ο στόχος δεν επιτευχθεί ΧΡΥΣΌ επιστρέφεται στους χρήστες.

Όταν ένα μοντέλο ξεκινά ένα ΧΡΥΣΌ δείξει την αντίστροφη μέτρηση, αυτή/αυτός που επιλέγει τα ακόλουθα όρια: τι θα γίνει σε μια ΧΡΥΣΉ εμφάνιση, πόσα λεπτά η παράσταση θα είναι για το ελάχιστο ποσό κάθε κράτος πρέπει να συμβάλει για να δείτε την παράσταση, πόσο ΧΡΥΣΌ θέλει πριν ότι θα ξεκινήσει το σόου, και πόσο καιρό το μοντέλο θα περίμενε να φθάσει στο καθορισμένο στόχο, πριν αυτός/αυτή αρχίζει ή τερματίζεται την παράσταση. Τα μοντέλα μπορεί να επιλέξει να ξεκινήσει το σόου, ανά πάσα στιγμή, ακόμη και αν το χρονόμετρο δεν έχει ολοκληρωθεί ή αν αυτός/αυτή δεν έχει επιτύχει τον στόχο της. Αν το μοντέλο που επιλέγει να ακυρώσει την παράσταση χωρίς έναρξη, όλα τα μέλη θα επιστραφούν τα λεφτά τους και το μοντέλο λαμβάνει τίποτα.

Όταν το μοντέλο επιλέγει να ξεκινήσει το ΧΡΥΣΌ δείχνουν, το μοντέλο και όλα τα μέλη που συνέβαλαν το ελάχιστο ποσό που λαμβάνονται σε μια προσωπική ομάδα συνομιλίας. Ακόμα και μετά αρχίζει το σόου, τα μέλη μπορούν να εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση ανά πάσα στιγμή και θα χρεωθείτε με το συνολικό ελάχιστο ποσό. Τα μέλη μπορούν να δουν και να μιλήσουν ο ένας στον άλλο, εάν το επιθυμούν. Μερικά sites σας επιτρέπουν στα μέλη να έρχονται και να φεύγουν από το Χρυσό, με ένα χαρακτηριστικό προστασίας σε περίπτωση που αποσυνδεθεί. Ορισμένες τοποθεσίες θα, επίσης, την επιστροφή στην πλήρη τιμή του εισιτηρίου αν ένα μοντέλο τελειώνει μια παράσταση νωρίς ή έχει αποσυνδεθεί.

Ο ΧΡΥΣΌΣ δείχνει να είναι διαφορετικό από τα άλλα είδη της ομάδας δείχνει γιατί είναι προπληρωμένη και διαρκεί μόνο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όπως και άλλες ομαδικές εκθέσεις, ο ΧΡΥΣΌΣ δείχνει να είναι μια φθηνή επιλογή σε σύγκριση με τις ιδιωτικές συνομιλίες.